persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) lovet i finansdebatten på Stortinget i går raske tiltak mot de høye strømprisene, og kalte situasjonen bekymringsfull. Skjermdump: Stortinget

– Jeg er bekymret for at familier ikke vil klare å betale strømregningen, sa energiminister Marte Mjøs Persen. Men hun avviste at det er kraftkrise.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under finansdebatten i Stortinget torsdag ble det fremmet en rekke forslag for å hjelpe folk med høye strømregninger. Frp foreslo at alle landets husstander skal få 4000 kroner utbetalt, allerede innen utgangen av året. Høyre, Venstre og KrF foreslo at alle husholdninger med en samlet inntekt på under 1,2 millioner...
Artikkelen er 504 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.