kroepelien tromsø
Energi Norge-sjef Knut Kroepelien mener det haster med å få på plass en mer omfattende kompensasjonsordning for de høye strømprisene. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Økt bostøtte når ikke mange nok, man bør ta utgangspunkt i ligningen og gi kompensasjon for høy strømpris, mener Energi Norge-sjef Knut Kroepelien.

  • Øyvind Zambrano Lie

- Tiden er kommet for å ta ytterligere grep for å hjelpe husholdningene. Vi er virkelig bekymret for det høye prisnivået vi har nå, og vi synes regjeringen har gjort en del gode grep i budsjettet på bostøtte og sosialstønad og på avgiftssiden. Men jeg synes nok det er riktig...
Artikkelen er 576 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.