støre
Statsminister Jonas Gahr Støre i Stortinget ved en tidligere anledning. Skjermdump: Stortinget

– Det vil handle om å komme inn i strømregningen til folk og legge inn en god kompensasjon når vi har høye strømpriser, sa statsministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet sak. Tidligere i dag varslet regjeringen økt bostøtte, sosialhjelputbetalinger og støtte til studenter for å kompensere for de høye strømprisene. Men en mer omfattende ordning, som treffer langt bredere, er svært nær å bli lagt fram, opplyste statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i Stortingets spørretime onsdag. – Vi skal...
Artikkelen er 536 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.