Asgeir Aase
Asgeir Aase, administrerende direktør i Linja AS. Foto: Linja AS

Tussa Kraft, Tafjord Kraft og Sogn og Fjordane Energi har inngått intensjonsavtale om at nettselskapa Linja og Mørenett skal utrede mulighetene for sammenslåing.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utredningen skal gjennomføres i 1. halvår 2022, opplyser selskapene i en børsmelding. Arbeidet handler i første rekke om å utgreie hva som skal til for å forberede og etablere et stort nettselskap på Nordvestlandet, med eventuell gjennomføring andre halvår 2022, opplyses det i en pressemelding. Linja AS er et 100...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.