dalsbotten
Olav Dalsbotten kjenner fabrikken som sin egen bukselomme. Har er i sitt ess når han kan få prate om trafoer, ikke minst når han får vise kunder rundt i bedriften, som her under omvisningen på fagdagen. Foto: Stein Arne Bakken

Olav Dalsbotten begynte i Møre Trafo som nyutdannet elkraftingeniør fra NTH i januar 1975, og har vært her siden.

  • Stein Arne Bakken

Blant nettfolkene er Olav Dalsbotten blitt et begrep. Og for Møre Trafo har han vært en krumtapp, ikke minst i det viktige salgsarbeidet. Gjennom nærmere 50 år har Dalsbotten bygget seg opp et svært kontaktnett i energibransjen. Med sitt blide og vennlige vesen har han frontet Møre Trafo i mange...
Artikkelen er 1350 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.