mast
Illustrasjonsfoto: Atle Abelsen

Ullensvang kommune får 2,2 prosent eierandel i Haugaland Kraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Kommunestyret i Ullensvang kommune og ekstra generalforsamling i Haugaland Kraft AS fattet tirsdag endelige vedtak om sammenslåing av Energiselskapet Odda inn i Haugaland Kraft AS, som Energiteknikk tidligere har omtalt. Ullensvang kommune vil etter sammenslåingen ha en eierandel på 2,2 prosent i Haugaland Kraft, skriver Haugaland Kraft i en pressemelding....
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.