Illustrasjonsoto: Leif Jönsson/Mostphotos

Men fortsetter å drifte uten systemvern ved grensen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tirsdag 23. november kunngjorde Statnett at de ville redusere kapasiteten mellom Østlandet (NO1) og det svenske prisområdet SE3 til mellom 11 og 1200 MW, nesten en halvering fra full kapasitet på snaut 2200 MW. Statnett ville ikke lenger drifte med systemvern så lenge Svenska kraftnät ikke gjorde det. Tett samarbeid...
Artikkelen er 362 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.