nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: Statnett

Men senere blir det tre uker med nye begrensninger, og prøvedriften fortsetter inn i andre kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

North Sea Link (NSL) mellom Norge og England ble satt i prøvedrift 1. oktober. Ganske tidlig i prøveperioden ble det oppdaget en feil på strømretteranlegget på britisk side, som gjør at det har blitt overført mindre strøm enn kabelens maksimale kapasitet, 1400 MW. I en melding fra Statnett går det...
Artikkelen er 152 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.