nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. National Grid har også jobbet med et annet prosjekt til Norge, hybridprosjektet Continental Link, men det får ikke bli en del av Ofgems pilotprosjekt, Foto: Statnett

Men senere blir det tre uker med nye begrensninger, og prøvedriften fortsetter inn i andre kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

North Sea Link (NSL) mellom Norge og England ble satt i prøvedrift 1. oktober. Ganske tidlig i prøveperioden ble det oppdaget en feil på strømretteranlegget på britisk side, som gjør at det har blitt overført mindre strøm enn kabelens maksimale kapasitet, 1400 MW. I en melding fra Statnett går det...
Artikkelen er 152 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.