alvestad
Odin Alvestad holder på med sluttmontering av en 100 kVA-transformator som skal videre til oljefylling. I bakgrunnen Viktor Sandstrøm. Foto: Stein Arne Bakken

– Butikken går strålende, ordreserven er bedre enn noen gang. Vi merker det grønne skiftet, sier salgs- og markedssjef Ivar Lifjeld i Møre Trafo AS.

  • Stein Arne Bakken

Den tradisjonsrike trafoprodusenten i Sykkylven runder 70 år med solid økonomi og gode utsikter for fortsatt fremgang. Omsetningen har økt jevnt de siste ti årene, fra 256 millioner i jubileumsåret 2011 til en dobling på over 520 millioner kroner så langt i år.  Også driftsresultatene har vært stigende, fra ca....
Artikkelen er 1280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.