salmon evolution
Salmon Evolution bygger landanlegg for lakseoppdrett i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal. Foto: Salmon Evolution

Inngår avtale med Salmon Evolution om leveranse til oppdrettsanlegget på Indre Harøy.

  • Øyvind Zambrano Lie

Salmon Evolution ASA kunngjorde tirsdag i en børsmelding at de har inngått en avtale om en «100 prosent grønn fysisk kraftleveranse» med Statkraft. Gjennom avtalen skal Salmon Evolution være garantert 100 prosent fornybar energi til sitt landbaserte lakseoppdrettsanlegg på Indre Harøy i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal, hvor oppdrettsdrift...
Artikkelen er 273 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.