nedre røssåga
Det nyeste aggregatet i Nedre Røssåga kraftverk i Hemnes kommune i Nordland. Foto: Statkraft

Advarer mot å formalisere egen praksis.

  • Øyvind Zambrano Lie

I NVEs innstilling til OED i fjor til manøvreringsreglement for Røssågareguleringene i Hemnes kommune i Nordland ble det foreslått krav til at den samlede vannføringen fra Røssågas restfelt og driftsvannføringen fra utløpet av nye Nedre Røssåga kraftverk ikke skal underskride 30 m3/s hele året. Det er i tråd med Statkrafts...
Artikkelen er 599 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.