foto
Arkivfoto: Henrik Glette/Statnett

Øker rammen med 18 prosent fra i fjor, til 9,9 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Statnetts inntektsramme for 2022 er varslet til 9,9 milliarder kroner, skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i en melding på sin nettside. Det er en økning på 1,5 milliarder kroner fra inntektsrammen for 2021. Det skyldes at Statnett sine kostnader øker, drevet av investeringer i nytt strømnett og oppgradering...
Artikkelen er 339 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.