fakken
Fakken vindpark. Foto: Troms Kraft

Vurderer 11 nye turbiner som kan produsere opp mot 200 GWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fakken vindpark i Karlsøy kommune har i dag 18 turbiner. Den ble etablert i 2012, og produserer årlig ca. 150 GWh. En eventuell utvidelse av parken vil kunne få plass til 11 nye turbiner, med en kapasitet på opp mot 200 GWh. Totalt vil det kunne produseres opp mot 350...
Artikkelen er 445 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.