sks
Illustrasjonsfoto: SKS

All virksomhet skal underlegges SKS.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Salten Kraftsamband AS og Siso Energi AS planlegger sammenslåing av selskapene, skriver selskapene i en felles pressemelding. Styrene i selskapene har besluttet å inngå en intensjonsavtale som innebærer at dagens eierverdier i Siso Energi legges inn i SKS, skriver selskapene i en felles virksomhet. Selskapenes virksomheter er i hovedsak vannkraftproduksjon...
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.