tromsø
Inga Nordberg i NVE (t.v.), Nils Kristian Nakstad i Enova, som leder strømnettutvalget, og Kathrine Fog i Norsk Hydro på Energi Norges nettkonferanse i Tromsø onsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Det er rart hvor stor etterspørsel det er etter ting som er gratis, sier Nils Kristian Nakstad.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Energi Norges nettkonferanse i Tromsø onsdag var ett av temaene betaling for reservasjon av nettkapasitet. Ordstyrer Kristin H. Lind, som er direktør i Energi Norge, påpekte at om man har ledig nett, har man som nettselskap tilknytningsplikt, noe som er gratis hvis nettet allerede er på plass. - Mange...
Artikkelen er 713 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.