isolasjon
Regjeringen vil ha mer etterisolering og bytting av vinduer i kommunale boliger. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Enova skal gjøre det lønnsomt å etterisolere i boliger man ikke selv eier.

  • Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen har økt bevilgningen til Enova med 750 millioner kroner etter budsjettforliket med SV. 100 millioner kroner av dette skal i 2022 gå til energitiltak i kommunale boliger, opplyser Klima- og miljødepartementet i en melding. Bakgrunnen er at relativt utbredte energitiltak som etterisolering og bytting av vindu kan være vanskelig...
Artikkelen er 173 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.