aak safety
Foto: AAK Safety

Kontrakt på inntil åtte år med potensial på 70 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtalen Statnett har inngått med AAK Safety gjelder opplæring i bruk av fallsikringsutstyr og tilkomstteknikk, med opsjon på å levere fallsikringsutstyr og periodisk kontroll av utstyr. Avtalen har en varighet på inntil åtte år, inkludert opsjoner, og er ifølge AAK Safety potensielt verdt over 70 millioner kroner i avtaleperioden. –...
Artikkelen er 129 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.