mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Energiministeren vil ikke bruke nettleia som virkemiddel for økt energieffektivisering og egenproduksjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dersom nettleia «skal brukes til å oppnå flere og ulike energipolitiske målsetninger, står vi i fare for at strømnettet ikke vil bli utnyttet like godt som det kunne ha blitt og at strømkundenes kostander for bruk av strømnettet blir høyere enn nødvendig», skriver energiminister Marte Mjøs Persen i et svar...
Artikkelen er 365 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.