eskil lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Skal konsentrere seg om vannkraft, vindkraft, varme og solkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Akershus Energi og Bulk Infrastructure Group har siden 2014 samarbeidet om å utvikle datasenteret Oslo Internet Exchange (OS-IX). Selskapene har nå inngått avtale om at Bulk overtar som ene-eier av OS-IX. «På denne måten rendyrker partene sine styrker og sin kjernekompetanse», skriver selskapene i en melding. Samtidig skal Bulk Infrastructure...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.