lier-hansen
Stein Lier-Hansen og Knut E. Sunde presenterte onsdag Norsk Industris konjunkturrapport for 2022. Foto: Cathrine Westlie Eidal/Norsk Industri

Når vannstanden i flerårsmagasinene er under 25-årsmedianen kan eksport forbys, ifølge Stein Lier-Hansen i Norsk Industri. De ber også regjeringen raskt innføre strømstøtte for bedriftene.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Kanskje det er på tide å innføre et nytt krav, nemlig at vannstand i flerårsmagasinene skal være over gjennomsnittet de siste 25 årene for at vi skal eksportere, sa administrerende direktør Stein Lier-Hansen i Norsk Industri under presentasjonen av bransjeorganisasjonens konjunkturrapport for 2021 onsdag formiddag. – Hvis vannstanden i...
Artikkelen er 608 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.