Vik
Amund Vik. Foto: OED

OED mener bransjen må vite hva den har å forholde seg til, og avviser Samfunnsbedriftenes ønske om omkamp.

  • Øyvind Zambrano Lie

Samfunnsbedriftene, El og IT Forbundet og Hallingdal Kraftnett hadde nylig et møte med energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) om det funksjonelle skillet, og ba statsråden ta opp temaet til ny behandling. Etter mange år med mye frem og tilbake endte grensen for funksjonelt skille helt nede på 10.000 kunder, til...
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.