roan
Roan Vindpark. Foto: Ole Martin Wold

At konsesjonene til vindkraftverkene på Storheia og Roan ikke har falt bort, følger av alminnelige forvaltningsrettslige prinsipper, ifølge energiministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kan statsråden utdype hvorfor hun mener at konsesjonsvedtakene på Storheia og Roan på Fosen fortsatt er gyldige etter at Høyesterett har slått fast at vedtaket er ugyldig, spør MDGs Rauand Ismail i et skriftlig spørsmål. Sikring av folkeretten er et statlig ansvar, og OED vil gjøre de endringer i konsesjonene...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.