bache
Administrerende direktør Henrik Bache i eSmart Systems AS. Foto: eSmart Systems

Store kontrakter førte til at eSmart Systems firedoblet ordreinngangen i 2021. Nå skal selskapet vokse med ytterligere 30 prosent i 2022.

  • Atle Abelsen

Markedet for dronebasert, visuell nettinspeksjon og dataanalyse basert på kunstig intelligens er i sterk vekst. I fjor stakk den Halden-baserte programvareselskapet eSmart Systems av gårde med flere av de største kontraktene på det internasjonale markedet. Rett før jul fikk de napp hos det amerikanske nettselskapet Evergy i delstaten Kansas, med...
Artikkelen er 590 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.