vindturbin
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

OED omgjør NVEs nei til utsatt frist for idriftsettelse av Lillesand vindkraftverk.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE avslo 28. juni 2021 søknaden fra Lillesand Vind AS om utsatt frist for idriftsettelse fra 31. desember 2021 til 31. desember 2022. Selskapet, som eies av Asko, startet anleggsarbeidet i planområdet i Lillesand kommune i Agder fylke på nyåret 2021. Vindparken skal bli på 13,5 MW. Men selskapet fikk...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.