trafobytte
Montører bytter trafo i Vistenfjorden. Foto: Linea

Måtte skiftes ut ved hjelp av fraktbåt og helikopter.

  • Øyvind Zambrano Lie

19. januar havarerte en transformator i Kalvhylla i Vistenfjorden i Vevelstad kommune på Helgeland. Årsaken var at lynet slo ned. Transformatoren, som veier nesten 1300 kg, mangler veiforbindelse, og Linea måtte derfor bruke sin fraktbåt og helikopter for å få byttet den ut, skriver selskapet i en pressemelding. På grunn...
Artikkelen er 122 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.