modalen
Bildet er fra magasinet i Steinslandsvatnet i Modalen. Arkivfoto: BKK

Siste uke av året hadde Norge nettoimport av kraft for første gang siden uke 14.

  • Øyvind Zambrano Lie

For de sørlige prisområdene (NO1, NO2, NO5) bidro import av rimeligere kraft til at ukeprisen ble redusert til 144 øre/kWh, en nedgang på 44 prosent sammenlignet med uken før. Midt- og Nord-Norge (NO3, NO4) har fortsatt de laveste kraftprisene i Europa. Ukeprisen endte der på 50 ører/kWh i uke 52,...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.