rui
Elisabet Rui, ny regionsjef i NVE. Foto: NVE

Elisabet Rui er ansatt som ny regionsjef i sør i NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Rui kommer fra stillingen som direktør for miljøavdelingen hos Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, og tar over jobben etter Anne Cathrine Sverdrup, som går av med pensjon 1. mars i år. Rui har tidligere lang fartstid som avdelingsdirektør for miljø og samfunnssikkerhet hos Fylkesmannen i Vestfold, skriver NVE i en...
Artikkelen er 90 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.