grøft
Illustrasjonsfoto: Haverstad Maskin

Nettselskapene frustreres over at de blir involvert så sent i utbyggingsprosjekter at de ofte forsinker og fordyrer prosjektene.

  • Atle Abelsen

Nettselskapene sliter fremdeles med at de ofte blir koplet for sent inn i prosjekter der små og store private og offentlige aktører bygger ut nye områder for bolig- og næringsformål. Det gjelder ikke bare i store utbyggingsprosjekter i multi-megawattklassen, som mest berører regionalnettene, men også i de mindre prosjektene som...
Artikkelen er 868 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.