brotas-de-macaubas1.png
Illustrasjonsfoto: Statkraft

Statkraft er klare til å starte byggingen av vindkraftprosjektet Morro do Cruzeiro nordøst i Brasil, etter at selskapet nylig signerte turbinavtale med Nordex.

  • Øyvind Zambrano Lie

Prosjektet, som er utviklet av Statkraft i Brasil, består av to vindparker med til sammen 14 turbiner og har en samlet installert effekt på 80 MW. Vindparkene ligger i delstaten Bahia, nær Statkrafts eksisterende vindparker i Brasil. Byggingen starter i juni i år. De første vindturbinene er ventet å produsere...
Artikkelen er 197 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.