borettslag
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Hvis felle varme og ventilasjon går til annet enn husholdningene, må nettselskapene justere ned støttebeløpet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet fastsatte fredag forskriften som gjør at også borettslag og sameier inkluderes i strømstønadsordningen. Forskriften omfatter fellesmålt strømforbruk for husholdninger i eierseksjonssameier, borettslag, boligaksjeselskaper og ikke-seksjonerte boligsameier. 300 millioner Forskriften skal sikre at store forbruksposter i borettslag og sameier, som elektrisk oppvarming og varmtvann, også omfattes av strømstønadsordningen...
Artikkelen er 257 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.