Kryssende linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Tensio Nord får fortsette med felles driftssentral med NTE Energi fram til ny Tensio Sør og Nord samles i felles ny driftssentral senest 2025.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i et vedtak fra Olje- og energidepartementet, som Energiteknikk har sett. I 2019 slo TrønderEnergi Nett seg sammen med nettdelen av Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE) og dannet konsernet Tensio, med datterselskapene Tensio TS og Tensio TN. I dag har Tensio TN, det nordlige selskapet, felles driftssentral med NTE...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.