vestre
Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). Foto: NFD

Næringsministeren tror prisene styrker motivasjonen for å investere i tiltak for å spare strøm. Samtidig oppfordrer han industrien til å velge fastpris.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Hvilke tiltak vil statsråden iverksette for de deler av norsk industri som nå opplever at konkurransefortrinnet de har hatt i rimelig og fornybar energi nå ser ut til å være sterkt redusert, eller varig påvirket», spurte Høyres Mahmoud Farahmand næringsminister Jan Christian Vestre i et skriftlig spørsmål. Farahmand pekte på...
Artikkelen er 358 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.