rynning-tønnesen
Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen.. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Og det kan gjøres uten å tappe Norge for kraft, understreker Statkraft-sjefen.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Med våre vannkraftressurser i ryggen, kombinert med disse gigantiske vindressursene, kan Norge lage et fremtidig system som kan erstatte kanskje en femtedel av Norges olje- og gassinntekter slik vi kjenner det i dag, sa Rynning-Tønnesen under en debatt i regi av Polyteknisk Forening tirsdag. Statnett-sjef Hilde Tonne og vassdrags-...
Artikkelen er 1017 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.