støre stortinget
Statsminister Jonas Gahr Støre i Stortingets spørretime onsdag. Skjermdump: Stortinget

– Jeg vil ikke utelukke at man har en havvindmøllepark som også har kontakt med andre land, sier Jonas Gahr Støre.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statsminister Jonas Gahr Støre ble presset på spørsmålet om hybridkabler i Stortingets spørretime onsdag. Setter Hurdalsplattformen en stopper for hybridkabler knyttet til havvind, spurte Høyre-leder Erna Solberg, etter at Senterpartiet den siste tiden har gått hard ut mot hybridkabler mens Arbeiderpartiet har forsvart det. Vil klargjøre betingelsene Statsministeren ville ikke...
Artikkelen er 545 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.