kraftlinje
Illustrasjonsfoto: Leif Jönsson/Mostphotos

Statnett søker om to års utsettelse av tilkobling til de europeiske handelsplattformene for balansekraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett har i samarbeid med de andre nordiske TSOene besluttet å søke om midlertidig dispensasjon i opptil to år for tilknytning til de europeiske handelsplattformene for mFRR (regulerkraftmarkedet) og aFRR (sekundærreserver) som settes i drift i juli 2022. Statnett og de andre nordiske TSOene vil senest knytte seg til plattformene...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.