Varangerringen
Foto: Varanger Kraft

Varanger Krafts nettselskap har skiftet navn fra Varanger KraftNett AS, til Barents Nett AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Bakgrunnen for  navnebyttet er kravet om at monopolvirksomhet i kraftbransjen skal skilles fra konkurranseutsatt virksomhet. «Navnevalget er basert på det geografiske forsyningsområdet til nettselskapet og stedsnavn som er lokalt, nasjonalt og internasjonalt kjent», skriver Varanger Kraft i en pressemelding. «Navneendringen medfører endringer i profilering, kontaktinformasjon og kundekommunikasjon. Noe som vil...
Artikkelen er 83 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.