statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett får beskjed av NVE om å i større grad vurdere forbrukerfleksibilitet som alternativ til å bygge nett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det kommer fram i NVEs revisjon av Statnetts kraftsystemutredning (KSU) for sentralnettet. Generelt sett mener direktoratet at Statnett har gjort en god jobb med utarbeidelsen av KSU 2021. «For investeringer som er begrunnet i nytt forbruk eller forsyningssikkerhet, mener vi imidlertid det ligger et forbedringspotensial i å inkludere flere vurderinger...
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.