Illustrasjonsfoto: Statnett

NHO Luftfart mener det er svært problematisk og kan svekke sikkerheten å stille tidskrav til helikopterpiloter ved arbeid på kraftlinjer.

  • Øyvind Zambrano Lie

Innlandshelikopter er en sektor som har hatt en vesentlig høyere ulykkesrate enn for eksempel helikopter offshore, understreker NHO Luftfart i et brev til Statnett, som Energiteknikk har sett. «Med dette som bakteppe, ønsker vi å gjenta viktigheten av at det i anbud og/eller momentlister i forbindelse med helikopteravtaler ikke tas...
Artikkelen er 683 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.