havvind
Arkivfoto: ABB

Agder Energi har inngått partnerskap med Green Investment Group (GIG) for å delta i konkurransen om å utvikle flytende havvind på Utsira Nord.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Sammen med Green Investment Group og deres omfattende erfaring innen havvindutvikling over hele verden, og flytende havvind spesielt, vil vi bidra til å utvikle en havvindindustri i verdensklasse, sier Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, i en pressemelding. – Norge har et stort potensial for flytende havvindutvikling og vi...
Artikkelen er 213 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.