melkøya
Når Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest skal elektrifiseres med strøm fra nettet, ventes det å trenge rundt 400 MW. Arkivfoto: Janter/Wikimedia Commons

Multiconsult skal prosjektere tre transformatorstasjoner i forbindelse med elektrifiseringen av Hammerfest LNG.

  • Øyvind Zambrano Lie

Multiconsult er tildelt kontrakt under rammeavtalen med Statnett for prosjektering av tre transformatorstasjoner, Skaidi, Hyggevatn og Skillemoen, i forbindelse med elektrifiseringen av Hammerfest LNG i Troms og Finnmark, skriver Multiconsult i en pressemelding. Hammerfest LNG er et anlegg for mottak og prosessering av naturgass fra feltet Snøhvit i Barentshavet, og...
Artikkelen er 165 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.