troyer prod
Den italienske turbinprodusenten Troyer har om lag 140 ansatte, og satser nå på vekst i Norge. Foto: Troyer

Italienske Troyer måtte endre filosofi da de gikk inn i Norge. – I Sveits ber kundene om mye spesialdesign. I Norge er kraftverkene mindre kostbare.

  • Øyvind Zambrano Lie

Med hovedkontor og produksjon i Sterzing i den tysktalende Alpe-provinsen Sør-Tirol helt nord i Italia, forsøker turbinprodusenten Troyer AG nå å få fotfeste i det norske småkraftmarkedet. De både designer og leverer kraftverkene, og produserer det det aller meste i sin egen fabrikk. Selskapet, som nå har om lag 140...
Artikkelen er 876 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.