eidsiva
Eidsiva Energi og Elvias hovedkontor på Hamar. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Med et nett-tap på over en milliard kroner fikk Elvia i 2021 et driftsresultat på minus 28 millioner kroner, ned halvannen milliard fra året før.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det negative driftsresultatet for 2021 kommer etter at Elvia i 2020 hadde et positivt resultat på 1546 millioner kroner. Elvias nett-tap endte i fjor på 1.166 millioner kroner i 2021, mot kun 159 millioner i 2020, går det fram i eieren Eidsiva Energis resultatrapport. Årsaken er de høye kraftprisene. De...
Artikkelen er 318 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.