tokagjelet
Ventilmontasje på Tokagjelet, det største prosjektet Energi Teknikk har bygget. Arkivfoto: Energi Teknikk

Karbonfangstselskapet Ocean GeoLoop kjøper 67 prosent av aksjene i Energi Teknikk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ledelsen i Energi Teknikk, som består av Eivind Tvedt, Carine Klemmetsen og Arild Klette Steinsvik, vil gjennom sitt felleseide eierselskap sitte på den resterende aksjeposten i Energi Teknikk, skriver selskapet i en melding på sin nettside. «Vi er entusiastiske over å få med oss Ocean GeoLoop på laget i den...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.