persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (A). Foto: Øyvind Zambrano Lie

Kjøper ikke Frps forslag, peker på at prisen på gassen for å produsere kraften er høy.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har Frps Marius Arion Nilsen tatt til orde for å bygge gasskraftverk i Norge. Han spurte energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) om bygging av gasskraftverk i Norge planlegges nå som EU ser ut til å definere gass som grønt i sin taksonomi og handlingsplan for bærekraftig...
Artikkelen er 307 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.