tverrelvi
Tverrelvi, litt ovenfor inntaket til kraftverket. Foto: Eviny

Eviny skal bygge Tverrelvi kraftverk i Voss kommune. Årlig produksjon vil bli ca. 41 GWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kostnadsrammen for kraftverket er 137 millioner kroner. Byggestart er planlagt i løpet av 2022 med ferdigstilling høsten 2024. Kraftstasjonen vil bli plassert om lag 5 kilometer øst for Evanger, like ved E16, skriver Eviny i en melding. — Det er flere år siden sist vi satte i gang en ny...
Artikkelen er 260 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.