arion nilsen
Frps Marius Arion Nilsen. Foto: Privat

«Nå når EU ser ut til å regne gass som grønt, så bør gass være godt nok for Norge også, til bruk, ikke kun eksport», mener Frp.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et skriftlig spørsmål ber Frps Marius Arion Nilsen energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) avklare «om bygging av gasskraftverk i Norge planlegges nå når EU ser ut til å definere gass som grønt innen EUs taksonomi og handlingsplan for bærekraftig finans». «Norge eksporterer store mengder strøm til Europa (ca. 15...
Artikkelen er 267 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.