KRAFTKVINNE
Camilla Thorrud Larsen, leder for energy solutions i Volue, mottok onsdag prisen Årets Kraftkvinne av energiminister Marte Mjøs Persen. Foto: Kraftkvinnene

Camilla Thorrud Larsen, leder for energy solutions i Volue, er kåret til Årets Kraftkvinne.

  • Øyvind Zambrano Lie

Onsdag delte olje- og energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) ut prisen Årets Kraftkvinne. Prisen deles ut for å fremme og synliggjøre de dyktige kvinnene i fornybarnæringen. Går foran og tar ansvar Dette er juryens begrunnelse: «Med sin grundige forståelse evner hun å forklare en kompleks virkelighet slik at kraftprodusentene får...
Artikkelen er 364 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.