mast
Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Nettselskapenes inntektsramme økte med 5,1 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) har vedtatt en samlet inntektsramme for 2021 på 29,2 milliarder kroner for alle nettselskapene, ifølge en melding på RMEs nettside. – Inntektsrammen økte samlet med 5,1 milliarder for 2021. Med veldig lave strømpriser i 2020 og veldig høye strømpriser i 2021, ble nettapet den...
Artikkelen er 322 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.