langset
RME-direktør Tore Langset. Foto: NVE

– Konkurransen er ingen illusjon, sier RME-sjef Tore Langset, og avviser forslaget fra Ola Mørkved Rinnan om å la de monopolistiske nettselskapene ta over strømsalget.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energiteknikk skrev i forrige uke at Ola Mørkved Rinnan, som tidligere var konserndirektør i Eidsiva Energi og styreleder i Energi Norge, foreslår å legge ned sluttbrukermarkedet for husholdningene. Han mener nettselskapene kan ta over strømsalget, og at konkurransen overfor husholdningskundene er en illusjon. I et intervju med Energiteknikk tilbakeviser direktør...
Artikkelen er 1609 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.