Ice
Ice sitt hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Ice

Lyse har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i ICE Group Scandinavia Holding AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Lyse var gjennom Altibox først ute med fiberbredbånd til privatmarkedet i Norge og Ice har nådd langt i sin utbygging av et nasjonalt tredje mobilnett. Nå skal selskapene sammen bidra til at alle i Norge får tilgang til høyhastighetsnett, skriver Lyse i en pressemelding. «Lyse og Ice er rett og...
Artikkelen er 165 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.